Tuesday, May 17, 2011

Sem 3 dah berakhir, new journey starts with intersession May 2011





seperti xpercaya! mcm baru semalam je jejak kan kaki ke UiTM tuk teruskan Degree in Business majoring in Marketing!! yahh! banyak sungguh pengalaman manis and also pahit! ye la
dugaan yg datang n pergi semasa proses pembelajaran n persahabatan juga akan terjalin dengan akrab dgn pertolongan masa n juga attitude masing2!!! baru la kite kenal dunia n also tahu bagaimna perangai org.. ya mmg susah nak kenal hati budi org.. but as u grow older u will sense that u can read peoples mind! haa merepek! hahaha. ye ak mmg dah kenal kebanyakan kawan2 kt kelas tuh... mmg best! rupa nye bdak2 kelas BM2203A ni mmg gempak habis!!! tp gak segelintir yg ak xberapa ngam! tpp xpe as time goes we will get along.. im sure abt it!! heee
mmg lame xhupdate belog.. sebab superb bz with the assigmnts and also bz wit my report bagai! ahh mmg rndu pon nak tlis kt blog ni!! heee... tp sem 3 dah berakhir.. sume penat lelah dah di tunjuk kan n also dh di lepas kan didlm exam... ye mmg kami telah berusaha sgt2 keras ngn effort yg kami telah curah kan kami yakin result kami pasti akan mendapat result yg cemerlang!! ak mengimpikan dekan utk sem ni!! tetapi mgkin xperlu lah untuk ak berangan tinggi sgt! takot juga kecundang kan! malu lak ngn diri sndri nti! :'D biarlah rahsia! haa tbe2 nak rahsia kan! motiff kan! hahaha...

sem ni byk event juga berjalan kan! event malam dinner Marketers n the malam jom ke desa nyer program untuk personal development sem lepas... ye mmg sempoi!! heee.. sgt best yaww!!! thx kepada sume yg terlibat! haha..


*malam jejak kasih program jom ke desa besama2 dak2 insurans n also sambutan bithday class mate!! mmg gempak habisss.. sgt seronok! heee...

*malam dinner D'Marketers yah mlm ni pon mmg gempak tp kan if korg nak taw, mlm dinner ni sume org stress sbb esok ade VIVA MR.. hahaha.. tp yg penting kita enjoy!!



ohhh nak cerita lak pasal minggu exam! aww sangat2 la huru hara.. dengan jadual mcm ape je.. menyakit kan hati n also otak kan! tp kami bersungguh2 dlm meneruskan perjuangan sem 3 ni dgn tabah!!! sume skli ade6 paper ak kena ambil ntuk sem ni!! dgr mcm sikit kan? tp mmg berat sume ni!!! kebanyakan nye 4 jam kredit.. kalau dpt Cmmg jatuh babe pointer... tu yg menakutkan... so kali ni ak nekadd nak belajar bersungguh2 la kan! sbb sampai bila ak nk dok blja sndri2 je wpun xpaham ape2.. mcm bodoh sombong lak kan? ye mmg ak ngaku dulu ak selalu belaja sndri. xde effort nak wat stdy group ke ape kan...sem ni ak dah berubah sket! dh strt stdy in a group. bncg pasal isu2 yg mungkin akn kuar exam kan? mmg efektif sgt.. thxx to all my fren yg terlobat @ xterlibat.. dr sni gak ak dpt ramai kawan baru n dpt jd rapat ngn mereka! ye lah dlm kelas kan ade dlm 48 org lebih xsempat nak berkwan n bermesra dgn sume org.. lebih2 lagi geng2 laki2 mmg xla nak tgor dorg kt kelas! i kan pemalu! di library @ PTAR 2 sume berubah!! kami sume jadi akrab n saling berkerjasama dlm belajar... communicate antara 1 sama lain n yg penting mecapai kata sepakat!!! haa mmg la efektif bljr kt lib, tp n also happening kongs2 idea n also melawak n gelak bersama2.. itu adalah ubat untuk menghilang kan streess or kurangkan stress level! ddk kt lib 7-9 jam dah menjadi rutin harian ku.. walaupon xmasuk lg ape yg nak dibaca, tp dgn bantuan kwn2 sume nye leh mnjdi kenyataan!! haha... :D

*gmbr ni sebelum exam.. yer mmg kami gigih belajar.. sanggup dtg awal pagi untuk melakukan rivisi.. ye lah tkot lupa pula last minite mmg parahh!!! thxx
coz korg bg semangat n also kongsi2 idea!!
* ni pon belajar CB kot! aah di lib bersama kwan2 sekelas! ni pon dlu kt kelas xpernah bertegur sapa! berkat bljr kt lib dpt kwn bru dong! :D


* nMpak x kegighan di situ!! ni pixxa yg sgt x dijangka... sape yg snap ni trimas! haa muka ak mcm tercekik je!! hahaha.. time ni mmg ak tkot giler.. ni subjek HR ak rase!!! mmg paper ni salah satu paper kiler tok sem ni.

* ni adalah mamat skema jawapan.. hhahahhhh
*haa ni geng2 wanita yg melatah kecuali ak la kan! tp dorg ni pon best die.. kelakar n also friendly!! heheheh i heart u guys!!

*yeayy!!! ni pix habis je final! kt DRMM.. yeah habis sudah penyeksaan dua paper dlm 1 hari!! gud bye product n E-comm!! muka2 lega ya amat!! sgt xpercaya dah hbiss final!! sukaa~~ :D
*awat muka alep selenga... ni pon kt lib.. hehehe.. bby gk muka comel sgt!! heee.... best laaa stdy ngn korg!!!

Geng PTAR 2 mmg Meletops n Syokk sgt2!!! :D


ini lah rupa dak2 kelas aku! ni pon xcukup lg quota lgi!! ade lg xmasok dlm pic ni!! bersama En Kamal tersyg!! :D

yahhh habis dah sem 3.. intersesi pula bermula! aiyakk!!! mim mila radin!! kita kena berusaha kerasss!!! ya untuk masa depan bersama.. kita sume kena buktikan kita boleh!! :D amin!!!

2 comments:

idzyan ismail said...

hai kak ptar 2! hahahaha

S y a m e e m said...

hai adik PTAR 2 jgk! nti lepak2 la kt cni!! mmg best doe! aahaha