Sunday, June 27, 2010

Justin Bieber - I Need Somebody to Love

aarrgghhh.... ramai anak2 gadis sekarang ni meminati justin Bieber atau pun lebih di kenali sebagai JB.. yah ak rase dr sume pelusuk negara meminati ikon terbaru ini yg ak rase telah layak untuk mengganti kan dgn miley cyrus!! yah!! ak rse miley skng dh agk xberapa nk fofular mcm dulo2!! yah i noe still ade gk peminat miley di luar sane kn?? eh kalau ade sila angkt tgn naik ats ke udara dan goyang2 kan sedikit!! hehehe... 1,2,3,4... eh ramai tol!! malas la nak kire. ekekek!!!!



video

lagu i need somebody to love yg Jb ft ngn Usher ni mmg best gilak!! serious doe.. best sgt2 coz Jb dance agak comel lah ak suke sgt tgok die tuh... cool siak!! n btw sifu die pon ak mmg minat sgt2 coz ak rse die hebat lah... if dpt jmpe kn best!! dh la die nk dtg Malaysia nti!! ouwhh~~~ mcm mne la ak nk dpt kn ticket kn?? mak n abah sure bangkang 100%



Thursday, June 24, 2010

Bowling, new fav thing!!



salam bloggers skalian... kepada peeps yg masih sudi jenguk2 my humble blog ni a special thankss to korg!! korg mmg deserve dpt pujian melambung dr aku ni!! hahahaha..ade masa je mesti nk g boling, boling,boling lg2 boling... sblm ni ak mmg xske men bowling coz ala cm bosan je.. lg pon malu la if masok longkang



cute x muke aku men boling? wahaha... poyo je kn?

ntah la sebebnar nye mule berjinak2 main boling ni sewaktu praktikal di hotel uitm lepas.. ye la shah alam ape la yg ade sgt? wyg xde kn? so the only entertaiment tat ak bole cai is bowl n also karok!! tp karok dh mule busan la... bowling ni agk exited sikit.. ehhe.. tp mse dulu2 ak mmg main mcm tahi,,,yah betol ak xtipu.. dh ka maen ngn org2 yg sgt hebat serta berpengalaman... mak aihh cuak tp main je la... haha... ak sering baling n bola itu masok ke dlm longkang.. sgt kecewa dol... mmg dh rase ptus asa lah kot... then try again n again n again smap bosan lah kn... tp xde la hebat mne sgt pon tp asal kn xmasok longkang tuh dh 1 rahmat dlm permainan bowling nih!! hehe.. tu yg kite sume impikan dlm permainan bowling ni.. if dpt strike mmg lah sgt2 gembira tahap gaban!! hehehe... spare pon dh ckup berbangga mcm dpat 4.0 flat setiap sem!! ahahha... merepek je samim!!

kwan2 aku sumer superb bermain, lg2 BFF aku nie!! MOHD SHAHIL B MOHD DESA... bermain bak dewa bowling.. mmg terror giler mamat ni... tah makan ape sampai boleh dpt 268 point dh nk hampir perfect game tuh!! hebat bukan? mmg aku kagum pada masa itu.. n terkejut juga pada masa yg sama.. hebat2... ak selalu g ngn prktikal mates jer.. nad (also my BFF), rini, kakak khu, shiraa(shi2), John, n ramai lagik lah.... malas nk sebut nme... heheh.... tp mmg syok lah bersama mereka.. dowg yg ajr ak bermain.. heheh bukan nk mengadu domba tp ak sedih xpandai main mcm mereka.. xpe ak akn bukti kn pada mereka yg ak pon pandai main!! yooshh!! ehhehe..

selepas habis prktikal sy bermain pula, eh bukan main bnde xsenonoh taw tp bermain bowling bersama2 adik2 kuh aiman n asyraf.. mereka mengajak sy ke Klang Parade.. g early bird murah! yup 3 game rm 10 je tmbh kasut rm2... ok lah per peson rm12 jer... main pnye main!! ak skng ni dh hebat sedikit..tp xmacam adik2 aku iaitu aiman n acap!!! ehhehe... so xpe la... asal kan aku bole bermain tnpa masuk kn bola dlm lonkang? tp kdg2 masok juga kn?hehehe....
k la u guys! chow.. harap dpt men bowl lagik yah d masa akan dtg.. so if spe2 yg teringin nak challange gua! mari lah.. tade hal bai!! ahahha poyo laks!! *aisshh!! xbaik kn? ehehhe

btw, thx to sape2 yg terbaca, buat2 baca n saje2 bace entry cabook ni!!! amin.. siap gk.. dh lme nk wt entry ni tp tersimpan je sebagai drft!! waka waka!!!


ni muke adik ak no 2 main bowl!! heheheh adik ak ni cool n hensem *puji lambung2 skit

abah!! semangt betol main bowl!! heheh!! cool!

salam bloggers skalian... kepada peeps yg masih sudi jenguk2 my humble blog ni a special thankss to korg!! korg mmg deserve dpt pujian melambung dr aku ni!! hahahaha....

reunion kelas woot2!!!
ShahBandarianz 2005-2006 a.k.a 4-5 Bumi n Utarid

credits to jason Tham 4 this pic!! sowie la jason main cilok jer gmbr u tuh!



kami sekelas mempunyai seramai 40 students if xsilap.. semasa form 4 kami di tempat kn dlm 1 kelas iaitu 4 bumi!! hell yah kelas tu mmg padat n rmai siot.. 40 people sitting in the same room sure2 la memekak je lebih kn? hahaha... no offence guys! ak pon bising gk.. hahahha....

yah those memories mmg xde galang ganti nyer!! semua pasti tertanya kn adakah kami sume boleh fokus didalam kelas??? ok chupp... ak xboleh.. byk dugaan n kelas kami selalu bising. tp bile cikgu nyer garang kami akn snyp lah kn!! xkn nk memekak lg.. nti kne tengking n marah pula.. taakot.. xmaw2.. hehe...

ak suke sgt mase skola.. tp keadaan agk statik ek.. pg2 banguun g skola, belajar, belajar, gossip n also boleh lepak2 ngn kwn2... yah mase kt university pon mcm tu gk hri2 jmpe kwn2 kt kelas.. tp mse kt skola ni dulu lain taw coz kite kn budak2 lg.. kuat main n lg2 aku ni selalu kne buli ngn classmate aku.. ye lah ak kn sorg je gurl yg amek Lukisan Kejuruteraan kt dlm klas, yg len sume mek Biology.. huhu... xpe la kepada kwn2 yg suke buli ak tuh ak dh maaaf kn korg.. hahha *eleh bukan kne buli terok pon. ngee~ ngade2 tol la meem ni! aahha..


Wednesday, June 23, 2010

Jason Castro - Let's Just Fall In Love Again

video

ter sangat lah cute videyo ni!! org yg menyanyi tu pon also cute. girlfriend die pon cute.. gmbr2 yg die amek tu pon cute.. serba serbi cute lah videyo ni... secara spontan nyer mmg ak suke tgok n dgr lagu ni.. also the lyrics is sweet sgt.. suke sgt.. ehhee...

saje nk kongsi ngn u alls!! hope u alss enjoy!! hehe

The lyrics!!

Let’s pretend baby
That you’ve just met me
And I’ve never seen you before
I’ll tell all my friends

That I think you’re starin’
And you say the same to yours

And oh, we’ll dance around it all night
And then I’ll follow you outside
And try to open up my mouth
And nothing comes out right

And I wanna fall in love with you again
I don’t have to try
It’s so easy
Who needs to pretend?
But because it’s so funny
Let’s just think about it, honey
Let’s just fall in love again

I’ll call you in three days
Not too soon, not too late
And I’ll ask your roommate if you’re home
You call me on Thursday
And we’ll hang out all day
Then fall asleep on the phone

And oh, I’ll hold your hand when we drive
And we’ll lose track of all the time
And we’ll tell everyone
That we ain’t never felt so alive

And I wanna fall in love with you again
I don’t have to try
It’s so easy
Who needs to pretend?
But because it’s so funny
Let’s just think about it, honey
Let’s just fall in love again

We’ll fall disgustingly fast
And we’ll stop hangin’ out with friends
And they’ll be so offended

And I wanna fall in love with you again
I don’t have to try
It’s so easy
Who needs to pretend?
But because it’s so funny
Let’s just think about it, honey

Let’s just fall in love again
Let’s just fall in love again
So, let’s just fall in love again

Saturday, June 19, 2010

Alangkah Indah nya Dunia~~

woot2 u guys!!! salam peeps.. ak seronok skng ni!!! mmg bahagia gilak!! ahhaha.... ak dpt tawaran degree babe!!! alhamdulillah!! syukur sesangat pada mu Ya Allah!! ak diberikan peluang tok smbg belajau!! ahahah!!!


Program:(BM220)Sepenuh Masa
SARJANA MUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN (KEPUJIAN) (PEMASARAN)
FAKULTI PENGURUSAN PERNIAGAAN
Kampus:B - UiTM Shah Alam
SemesterJULAI 2010


Tahniah mim!! anda berjaya m
enjejak kn kaki sekali lg di Uitm.. tahniah!! makna nye usaha aku selama ini xsia2 n mgkn lebih baik dr yg sebelom ini! tahniah kt aku sekali lagi!!! yg sgt sedih nyer kn u olls my mom n dad xde nk iring aku utk berdaftar nti!!! terigt memori mase diploma kt Uitm png dulu2 kn!! stu family anta aku!! ye la anak sulung nk g smbg belajar kt png lak tu kn? haisshh those sweet memories kn!!! hehehe yah susa nk lupe kenangan2 tu sume...

eh ak dh tuka coz.. mak n abah ak cam ok jer aku dpt Biz in Marketing nieh!! hehee.. yela mase nk isi borg tok degree ni ak ade gk tnye kt my mom.

mim : mak, nak pilih ape ni ntok degree ek??
mak : sukahati lah asal kan mim selesa n suke... mak xkesah!
mim : ala mak ni kn tlg la suggest ke? mim blur ni!!
mak : xpe mim pk dulu masak2 then pilih la.. sampai biler nk tnye mak??
mim : hmm =.="

then dh berhari2 ak pikir mcm xmaw smbg pon ade yela igt nk smbg bisnes family ni jer. ish kepala dh serabout,katering lak melambak nak mati... hmm bantai je lah isi.. lgpon dh nk dekat dateline ni kn... so apa ade hal kn.. isi je la walaupon xtahu nk pilih ape!!! hahahhaha

pilihan 1 = BM220
pilihan 2 = AC220
pilihan 3 = BM223
pilihan 4 = HM222

ya ini lah pilihan sy ,semasa mengisi borang tersebut... pilihan 1 tu mmg mcm best je kn tu yg pilih, saje2 je n tuka n cube nasib n mcm minat jer hoho.. btol2 bahagia time dpt result hri tuh. mmg xpernah nk sangka dpt lak 1 st choice ak tu... pilihan 2 tu mmg xexpect lgsg, ak pon xtahu kenapa terpilih perakaunan?? WTH nasib baik xdpt.. of dpt mati la ak nk kne blaja basic balik!! aiyokk!! alhamdulilaah!!! ak rse mse pilih erakaunan ni mse last2 rse cm dh xnk smbung tu yg main tekan jer.. if x nak mtk culinary arts 4 2nd choice tp last minute tukar pulak! ehhe... nasib badan la ni! then yg ke3 tu pon main tambak jer.. coz dlm hti mmg nk tuka ke bidang business ni kn... sama ada marketing or Human Resourse.. tu la yg pling syok ak rse.. so main tekan je la... gile kn.. ak sbnr nye xhabis pk sgt pon mse wat kptsn ni!! gile tol... last but not least Food service yg gmpak gk.. ehhe... ni pon ,main tibai jer.. ehh aku xde lgsg pilih culinary kn? ish3.. teroks2 mmg xminat or saje nk cube nasib 100%??? ye la dlm pale wotak ak ritu pk yg if xdpt pon xpe.. bole kerja dgn family jer kn.. ehhe... tp ni dh terdapat aku panjat kesyukuran pada mu ya Allah!! amin, kerana berikan peluang pada ku... hamba mu ini!! seronok bukan kepalang.. akn ku berikan usah 120% insyAllah!!!


yosh2.. cukup lah sampai di sini.. pape hal pon ak bersyukur sgt pada Allah n also pada mak n abah nalso adik2 serta family2 saye yg memberi sokongan terhadap sy selama ni!! alhamdulillah!! xlupe juga pada kwn2 serta Bff sekalian yg bynk membantu dlm usaha menghabis kn diploma dgn grade2 yg meletops kn? ahhaa.. perasan je.. ehhe
chiaw u alls!!! luving u guys.. Muuaah!!! <3<3

Monday, June 14, 2010

Europe Trip for my parents!!!


abah, mak!!! good bye... korg tggl kn kami 8 beradik di rumah selama 20 hari!! huwaa!!! T_T...

im incharge now!! hahaha... tahniah kt ak coz jd anak sulung dpt kuasa begini n semesti nya berat tugasan aku!!! baru taw betapa susah nyer nak jage 8 org anak ni kn? hahhaaha..


adik... oh adik jgn la nakal!! dgr la ckp kakak n abg aiman eh... jgn melawan yek nanti kakak n abang aiman nti kami mengamuk... mcm2 nak di settled kn.. bayar bil kereta triton di aeon, byr duit rumah kt puncak perdana kt citibank centro, gi pasar hari2 or apabila xda food di rumah, bwk adik2 jln2 , main bowling bersama2, masak untuk adik, kejut adik pagi2 tok g skolah nti, bg duit belanja kt adik, wat bekfes tok adik pg2, mlm2 kne tgok homework adik, siang malam kne sentiase pasti kn adik happy n xsedih!! nti kmi kne mara oleh ibu n bapa hahaha....

sorg drpd adik ku nk masok UiTM Melaka xlama lgik.. memandangkan ibu n ayah xde kerana melancong d london n also europe, kami di amanah kn untuk membawa asyraf ke melaka untuk pendaftaran!! aww~ sweet kn kami hntr adik!! hheehehe... tp di dlm hati asraf tentu ade sedikit rase terkilan, 'mengapa mak n abah x hntr aku, kakak n abg jer ade, sedih nye'... tu la mse dolu2 aku msok uitm png mak n abah hntr walhal satu keluarga hntr akuu... sanggup tu kn.... yelah anak sulung beb!! hehehe... tapi tu 3 taun lepas xley la nk banding ngn skng kn... xpe la asyraf, kakak n abg kn ade!! jgn menagis ye adik *adik ak ni ganas taw xkn ngis pnye lah!! hahaha.. tp mak n abah kami ckp hntr je then balik... nti len kali g jln2 kt melaka plak tp tu mse mak dh balik dr london n europe la kn!! nti if byk duit ak pon nk g sne.. nk g paris.. nak sgt.eheheh... bole kn mak n abah!? *wat muke puppy face... hehee... harap2 dpt yah!!ehehhehe....

impian ak kn nk round2 europe tuh... nk jd cam ala2 back packers je.. nk try seek new advanture n tgok view2 yg menarik tuh!! aww~ so shuweet... nk2 pulak g ngn org yg tersayang kn.. mak, abah, adik2, nenek n sume lah!! tp kos perbelanjaan pasti mencecah ribu2an ringgit kn.. so xpyh la bia ak je pg.. hahhaah... so selfish ek? tp xpe la. sowie guys!! huhu...

jom2 sape2 yg rse cam nk ikot bole la.. if nk tlg tanggung kos perbelanjaan aku pon bole2 aje.. di alu2kan yah! huhuk... lupe lak ak ni tgh menggangur kn? mne la nk dpt duit byk2 mcm tuh nk vacation kt europe!! haish smpai bile la angan2 ku ini akan menjadi realiti... sape2 bole tlg ak x realiti kn impian aku ni!!! bg dana ke? ahhaah

alah another 4-5 yrs ahead aku pasti akn kecapi juga impian ku ini!!! muga2 ade duit time ni nti ek? heheeh... yah akn ku capai! insyallah!! dgn ini sy ingin menamat kn entry kali ni!! byk merepek!! ahhahachow dear!!!

muahhx!!<3

Saturday, June 12, 2010

Biggest Loser Asia comes to Malaysia!!!



wooot2!!!!!! 13th of june the BLA is coming to malaysia!!! im so excited and also nervous to take part into this competition.. pheww..!!! so scared because am i capable of doing this thing and also im scared i will be not able to speak fluently in English in front of the judges!! huhu... i know im not very good at it.. but i will try me very the best to take part in this audition n maybe im lucky i will be one of the contestants!! wohoo!!! insyallah!!! hope i will get that spot! woot2! hehehehe...





muka terlopong!! sebelum bertolak ke The Curve Fitness First!! takot!!
mak & abah + aiman there is buterflies in my belly!!! aww~ scared!!

muke xpuas hati.. producers suro g belakang balik... pnt dh wook ak beratur pnjg2 kne g blakang balik!!! xpe2 patient or sabar is the best policy! ahakz!!




y'all bpak aku pon nak join! ahakz!! nak ke abah? lols.. xpe la bia ak je yg try cube nasib dulu... mne la taw nasib baik!! kuang2.. if xbaik xpe next year masih ada!!! yah!! tu semangat yg kami mahu!!
new frens!! hehehe!!!

trainers red and blue team!!! wo wo wo oh my god *sambil nyanyi lagu usher woit!!! hensem sungguh dave nuku.. sumpah stylo mylo bai!!! perghh!! suke tool ak tgok dorg 2 ni!! btw trainer red team tuh sgt sexy doe... nmpk g-st***.. ahahhah.... xpe la die mat salleh!!

dalam pada menunggu tuh sempat gk la minum2 gatorade dlu yg diberi percuma oleh pihak penganjur utk memastikan kite sume ni bertenaga.. tp ntah malas lak nk minum... oh ak dh nk masok sebab line dh makin tipis!! eh lpas ni ak dh nk masok!! bye mak n abah serta aiman!! eh korg jgn tgl kn aku!!! masok2 tros dftr ntok dpt kn nombor bertuah!! ehehehe then mereka mengambil gmbr ku ini!! huahua!! posing sebaik habis!! ahhaha.. tp lemak bertepek di badan!! buat muke selambe jerk!!! if nk d bndg kn.. ak lg kecik dr mereka.. ahahha.... bru terasa kurus sekejap!! wakakak.... betol u guys.. ade yg lg besau dr ak.. kesian tgok mereka.. nk jln pun susa!!


ni gmbr ak selepas mengambil nomboor n also pendaftaran!! i hope thats my lucky number!! hoho... muke nk poyo jer!! hahah.... bangga la tu? tp ade gk niat nk berubah... that's good aite??hahhaha


lpas dh habis pndftaran tu kami kne tgu plak kt lobby mereka... tgu pnye tgu then masok stu bilik audio! eh nk tgok video kejap.. ade plak program fitness first ni nk promote kt kami yg obese ni.. How To Lose Big!! mesti korg teruja dgr tajuk program kn.. mgkn ade yg meronta2 nk g tgok ape yg di promosi kn!! hehhee... mmg kewl package nyer... tetapi harga belom mention lg.. nti if dh mention n ade rezki lebih nk join lah.. hehehhe... berangan jer aku ni kn.. wakakak... apa ku kesah! ahhaah then kami di suruh naik di atas studio mungkin.. yah ttp tmpt tok menunggu n also tmpt tok makan!! yah makan!! finally sumthing to eat.. yah mmg nervoeus sgt2... hahahha.... ye la rse cm nk mth pon ade.. nk berak,nk kncg, nk tido.. sume tu cmpur2... mcm tensyen pon ade bai.. ahhaa... tp xpe la rilek sude... ade lak kwn2 bru.. so borak2 dh timbang sume bagai, tbe2 dh nk smpai turn kami kn judges nk break? WTH!! nk break.. aiyookk!! have to wait some more... ok lah juz wait.. maybe got some luck aite'..
while waiting u guys sure know aaron from biggest loser asia finale contestant from malaysia is here n we were very lucky to have the chances to talk and give us some tips on how and what u have to do to living in a healthy lifestyle..


he is cute aite? her daughter is even more adorable!! comel gilak.. hehehe....
aiman pon ade la.. hehehe... sempat l bergmbr!! walaupon ade bad light di belakang!! kami cool!! ahhahaa

eh dh pukul 2.30pm.. time for us to audition pula!!! huwaa!!!!!!! nerveous gilak babeng dh ni... takot doe... serius.. syawal gud luck!! pas syawal aku lak!! aku gagap weyh!! aduh tp ak bole jwb pe yg die tnye!! hahahaha.... ala... if ak ggl kali ni xbermakna ak akn gagal selamanya kn!! yeah!!! xpe la ak harap ak dpt... xdpt pon xpe kn!! hohoho!!! cun lah!!!

salam syg dr ku mimie yogabba! nyte peeps!! umuaahxx!!!!!!!!
<3
xoxoxoxo!!!!

Friday, June 11, 2010

Its been a while ! new entry is updated , hello peeps :)...
A kick start for a healthy body comes with a beautiful smile..

salam pembaca tegar , separa tegar dan yang tak tegar langsung.huahuahua!!! yerp keputusan peperiksaan kali ini telah keluar dgn jaya nya!! n aku kecewa kerana.!.!.! WEBSITE UiTM student portal sgt2 lah lembab campur lampi....ye mmg dh xsabo la nk cek... dok2 refresh2 xboley jgk.. hurmmm never give n i will try tomollow!! hurm ape la jd ngn portl uitm ne!! agk lembabp di situ yah!! tensi2!! sume org mesti tensi!! tp xpe lambat laun msti dpt tgok pnye kn!!! Meem perlu bersabar!!! yah sabar tu Separuh dr iman! huaua... tp ak dh xsabar... camne?? ilek2.. haishh.. ok la aku dh give up.. mate pon dh mtk kne ttup kn... so tepat 12.25 minit malam ak pon teros beradu dibilikku... ah nyaman nye boleh tido!!! opss sebelum tdo ak dh merayu kt abg Shah tok tlg check result gua!!! hmm mne la taw abg shah boleh tlg.. hehehe....

kRooH!!,KrooHH!!, ZzZZzzzzZZ... Krohh!!!

sedang elok ak tgh tdo abg Shah telepon aku di tengah2 malam... woot2... apesal abg shah ni dh rindu ek kt aku!! wakakak... berangan eh bukaan mamai la... then die ckp waaa lulus!!! flying fox.. eh salah flying colours!! eh ak salah dgr ke?? ak dh pekak ke kejap? wow dunia terkaku sebentar.. sukar tok ku percaya wok!! tp tu la kejadian nye!! SYUKUR... sungguh ku xpercaya!!! aku ni hanyalah pelajar berpraktikal di hotel UITM shah alam sahaja??? kenapa ak bole lulus dgn jaya nye?? sdg kn ade je yg xpuas hti ngn aku ni kn... ye la dak2 uitm png dikatakan KURANG AJAR!!! WTF!!! g mamp la kat kami!! hohoho.... eh kami senior beb!! lantak la weyh.. apa ku kesah... eh smpt lak nynyi2!! haahha.... yah mmg aku rse cam skng ni pas dpt taw result aku meletup kn, nk g je jmpe si fuzi pondan tuh!! nk cepuk muka die ngn slip result aku bai!!! ak rse if ak xmasok kitchen die pon ak bole je nk dpt result cmni!! ahaahah.... tu lah manusia yg pling ak benci skli dlm dunia ni!! die sorg je.. yg len ak bole la trima lg... ni dh thap melampau doe!!! penderaan mental semasa praktikal dullu2!! pheww!! im glad it is all over.. zaman2 prktkal berlalu dgn byk kenangan.. dgn ponteng nye, dtg lmbt, balik awal, ngular,rehAt lme2, masak ala kadar, melawwan ckp org, kurang ajar, mengata, mengumpat, memekak kat kafe... sume tu ade lah serba sedikit kenangan semasa praktkl.. xbayk yg best dr yg best.. tp d settle dh pon... repot pon dh anta.. settle dh pon.. result pon dh dapt...

Dang!! 3.67 that mean i get A-!!! woow thts great!!!

hahaha.. tp ak xmo riak sgt wook!! kn takot nti lebih2 susa gk kn.. ekekek.... yah syukur again!

salam syg dr ku mim!! tata peeps!!

Tuesday, June 1, 2010

RSVP


yeah melalui tajuk berikut mseti korg xtau ape yg aku nk merepek ni kn.. yes.. RSVP is lagu baru dr maulana af8 yup yg bru je graduate dr akademi fantasia tuh kn... meh kite check out liriks nye.. heheheh

Maulana AF8 RSVP

Kali pertama ku melihat hati
sudah rasa terpikat
Bila kau membalas senyuman
Ku berkhayalan
Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya

Tapi di dalam realiti belum pasti
Ku pinta kau réponse s'il vous plaît
Jangan biar ku fikir ku
bertepuk sebelah tangan
Ku rayu kau réponse s'il vous plaît
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu
Andainya benar katakanlah agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk
Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu

Lagu: Edry Abd Halim (KRU Publishing)
Lirik: Edry Abd Halim (KRU Publishing)





encem gk kn abg maulana kite ni.. dlu2 mse kt tgok2 af tu xde la perasn sgt yg maulana ni wujud dlm program tersebut ye la dgn ada nya Iwan, shahir, alif, daus,... sume2 tuh bpak al hnsem.. walaupon maulana ni hensem tp kurang sikit je dr dorg... ttp suara die superb bg aku.. cara die bwk sume lgu2 yg die dpt is berbeza lgsg dr penyanyi asal!! im exited sgt bile die nyanyi lagu aizat- susun silang kata tu... sgt seronok n i can see tht he is having fun himself. yup mmg kire mcm hebat gk la doe... suare die agak jazzy n i like.. mcm suare2 org2 lame kn? sgt cool doe.. mmg ak adore lgu tuh n also ade sedikit sbyk mcm lgu tu msok dlm jiwa aku!! hehehe... yup!! beat n also irama mmg mengasyik kn... hooho... n also if korg perasan lgu ni ade di selit kn french word.. sgt sweet kn... ak ske sgt.. réponse s'il vous plaît bermaksud Answer Me Please... lebih kurang cmtu la.. if salah sowie k!! hehehe... cool...

so ape2 hal pon ak cow dlu la...
assalamualaikum!!!
berjumpa lg esok insya Allah!!!
bye2
lovee u... xoxoxox

ceit Poddah!!

yeah entry kali ni utk sesiapa yg berjanji ttp jnji beliau xditepati.. yucks!! ak benci org cenggini... sumpah hate it so much... smsa berjanji fulaweh perrghhh jnji setinggi gunung everest lah.. maybe lg tinggi maybe huh!! menyampah giler.. sumpah wok!! haishh... yes aku dh kne la ni... kne tpu or ditipu.. eleh bukan serius sgt pon.. tp menyakit kan hati... aku kn emosi sedikit.. hehehe... EMO je lebey... hehehe... yup mmg la hal kecik tp ak ske besar2 kn.. ahhaha.. lantak la nk jgk... xkire.. heheh... ye btol tu rmai ckp aku ni childish skit.. eh sukahati aku lah.. whatever.. ades~

utk manusia yg xtepati jnji pada aku tu:
  • ak mmg benci giler kt ko
  • ko mmg cilake kn bt aku cmni
  • sampai hati ko wat aku mcm org bodo gni
  • ape la ko ni mcm xde otak kn?
  • terima kasih bebanyak la kn...
  • aku rse ko ni baik xyah jd manusia...( jd katak pon ok gk)
  • haishh mmg ak xpuas hti ngn ko
  • tp aku rse cm syg lg kt ko
drpda post yg lpas tu kn aku ade ckp yg berchenta is just a waste of time... yah btol2.. ak dh rse weyh.. mg bosan n bosan la.. mcm2 hal doe.. remeh btoll.. rse mcm single is better.. yup... mesti ade nyer agree ngn aku... mse bercinta kentut pasangan pon wangi kn... kne pukul xpe tu tnda nye sayang.. sayang pale otak korg.. tu dera la ngok! tp ade yg xnmpk sume tuh... dorg pk bahagia la konon... ceit tuih!! aku xsetuju ngn sume tuh... yes mmg aku bantah... para2 wanita sila lah gune otak kalian ye.. Allah dh cipta tok kite n kite patot gne sebaik2 nya!!

aku mmg benci benci benci sgt2 doe... haishhh!!! cmne nk ckp eh... mcm2 aku nak luah kan sebenar nye!! tp hati ak mcm berkata jgn Syamim, jgn syamim... xtaw.... mgkin aku ptot hold dlu cite ni tok y'alls sume... ade ke org bce belog ak yg agk bosan ni? hurmm harap2 ade la kan... hehehe... if ade sonok gk kn... hehhehehe.... buat sape2 yg sudi bce belog aku ni tengs.. aku mmg ske merepeks!! eheehe... tp ni lah yg ak rse.. seyes.. suwer!!

yeah lg skali pd ARIL IWAN tengs ok coz u make my life miserable ttp kdg2 fun... ntah ak rse ko ni mmg pntg kn diri sndiri n xtepati jnji lgsg.. manusia yg kdg2 ak syg n selalu aku benci.. yeah kau lah org nye.. xde org laen dh... sumpah!! ko sorg je yg layak taw x... ahahha...

dh la puas ak merepek.. salam sume.. harap korg ske post ni.. hahahha... xsuke sudah!! ade aku kesah!! ngee~~ hhahahahah

Syamim Jannah Shaiful Bahari, Roger n out!!! hahahah
xoxo!!!
muahxx!!
@-@