Monday, January 31, 2011

Entry Rojak!



rawwrr!!! rojak merojak la today!! ah bnyk sgt kenangan x diabdikan dlm belog ni memandang kan diri ni malas nak hupdate satu2 so sy akn hupdate secara rambang mata nye.. main hupdate je sesuka hati ku! heeee.. harap anda yg sudi membaca xpening kpla ye! n harap bersabar! mgkin entry ni pnjg sedikit... heeee

today as at 31 of january, kamek segroup kena wat survey! ohhh sgt lah teribble!! kami sumua mcm malu2 ayam saja nak dekat sama org! ala, mana boleh kan mcm tu.. budak marketing kena ringan mulut, ade personaliti yg baik n also PR kena lah baik n menawan! baju pon kena pakai sopan menyopan! menyampah! btw, sopan kah aku harini!? boleh la tahan! hehee... senang cte td kami sume berpakaian sopan, berpewatakan menarik, mudah tersenyum smbil menampak kan gigi ( sib bek org xkate kte gile kan), then mata kena bertentangan ngn responden n also jgn la jeling menjeling x elok la kan? xmanis bak kata org lelama! heeee kami mmbuat survey ttg young muslimah's perspective towards DARA.com!!! yah tmpt yg kami pergi sgt2 lah strategik kan tmpt ni mmg khusus tok wanita2 n remaja2 yg mengingin kan berpenampilan baru serta ingin menTRY fashion2 hijab n shawl yg terbaru n terhangat dipasaaran.. kedai lain xjual lg taw jgn marah.. haha.. cube korg teka kat mana we all pergi tok war survey???.....
.....
.......
......
.........
dh dpt jwapan ke? heee.. xpe lah ak gtaw, kami g sogo n also Jln TAR, ya Allah mmg ramai org rupa nye!!! huh terkejut beruk tgok ramai tol manusia! tnye kt kwn2 apsal ramai sgt! alhamdulillah! mudahla kerja kami nmpk nye kan!! hee tp disebab kan ade isu malu n etc sprti di perkata kan di atas, so kami xcapai sgt lah target kami lg.. kena bua sebanyak 200 survey di bahagikan kepada 5 org ahli kumpulan, seorg mndapat 40 helai survey form or questionnare! yerrr mmg lah 40 mcm sikit1! tp maw la terkincit nak wat sume tuh! kena buat btol2! heeee... gogogo geng! hehehehe

eh pasal makan pulak nk crita!!! eh makan sakan kami hri ni!! amboi xhingat duniA!! sampai3 je kt sogo dh mngadu lapar, kesian kt kak El menahan kelaparan, kecil saje bdan tp mkn bnyk hehehe.. jeles ak... nak jd kecil juga.. weekkk hukhuk.. hehehe... phm2 la food court kt tgkt 6. kena la menapak nek eskelator tuh kan! eh pening lak mcm nek roller coaster.. haha yela pusing2 kan pastu cari JOhhny nak makan steamboat =p~ tp malang nye sik ada pulak dlm sogo.. so kami pon trus ke LG kot menaiki lif cpt sket, hehehhe.. so we all decide nak makan nandoss!!! huh!!! heaven!!! ak mmg suka nndos!!
ni ak pnye favorite part!!!! sodap mak aih!!


nandosss nokkk!!!

hehehe... pas mkn bru mula kan adventure cari mangsa nak isi borang survey kamI!!! hehehe.. habit ak kan bila nak wat survey, ak akn tgok muka bakal responden yg akn isi form ak ni! yelah kan kena la tgok muka, leh beri kerjasama ke tak, bz ke x.. so ak xde la tgok sgt tdung2 kt jln tar tu walaupon dlm hati ni membuak2 nak beli tdung tp sabaar je la kan... pas dh puas mncari responden kami pon berenti n cadang nak balik ke sogo semula.. ahh xleh jd la cmni! ak kena beli sumthing gk! jauh beb dtg cni! xkn nak tgok je. xde keja ak nak wat tu sume kan.. sia2 jerr.. so ak pon dgn hati yg terbuka jalan2 lg ngn mla cari tdung2 untuk dibeli! yeah akhirnye ak dpt 7 helai shawl! huhui!! bnyk kan? tu la godaan mata n wang pon habis... n also beli 1 pasang kain bercorak polka2 warne kelabu.. mmg xcaye je beli kn? hehe. xpe best3! bila nak pakai tah hahah lpas raye cina nak pakai! hahahah gigih kan sbb ak dh hntr tailor td!! hahahah pas dh letih, ah g lepak kt sogo lah!!! jam pon dh menunjukkan pukul 4 lebih ahh teatime kt secret masih bejalan lagi!! so me n mila n also our group heading towards Secret recipe! yeahh makan kek! suka2. ak mkn indulgence wei! hah heaven in earth.. yeke? yekot hahaa n also tea yg sgt sedap!!

me n mila so sweet nyah!! BFF!!! muahhhxx!!!


milaaa muka mnk penampar ke?? hahaha

ni mmg dh patot kena tmpr!

dye muka cam mati laki je!! el suka hati knyg mkn nandos, makan spag bolo lg!

mim kau igt comel ke buat cmtu? grrr!!! :3

hamboii mila posing nak maut sajep!!!


lpas habis makan! balik la doe!! ape lgi!! naek lg komuter.. haishh sesak2 lah. nsib bek xde org nak wat drama pengsan2 dlm tren!! hahahahah.... balik rumah ape lg bergaya depan cermin bersama adik2 la gayakan tdung baru!! hehee... they like it. ape lg share lah kan! hehehe.... best la ade adik pompuan.. leh kongsi2 tdung bagai! hehehe

td malam g hntr baju kt tailor ah best2 pas raye cino dpt la merasa pakai baju baru. then kami trus menuju ke shah alam, wok makan lg rupe nyerr... subway lak coz ade cupon! so dpt la free.. hehehe... then tgok tk baskin robbin ade org pnjg2 beratur! apakah? kami check it out oh 31st rupenye! ak pon trus sambar 1 pint(350gm) strawberry cheesecake!! ahh sodap mak hayaM! aiman belanje!! thx adik! ehehhe.. suka2 tp hrini je maw beratus duit ak lesap! xpee!! bukan selalu!! kadang2 sajeppp!!! yeahh!!!!


bila la nak kurus cmni!!! tepuk perut tnye lah selera..hahhahahah!!!! :)) double chin! hahahha
xoxo!! muahhxx!!

2 comments:

idzyan ismail said...

pergh! makan sedap2!
wawawa jeles nyaaa
lapaq subway! dari ari tu lagi
tp aku x dak genk la
nak ajak mkn menda mahai2 neh
genk aku x mkn menda mahai
kalo sebut menda mahai ja mesti dpa mcm buat muka
apa salah nya try sesuatu menda yg mahai dan bawu utk sepanjang hidup anda kan? kan? isk!

dyenuLip2011 said...

kenyang i mkn bnyk giler....
i lap u chameemmm...ngehehe