Tuesday, June 23, 2009

lame nyew x update bLOG!!!! wyndOoo...!!

Ni mse g lata belukar n otw mahu pulang!

this is our sweet happy faces!!!

nad, santa bOb, n also me!!

lunch tyme in Ri-Yaz...

holla sumer!!!

yup2 dh 6 hri kot aku x on9 n update blog nieh... bil streamyx xbayor!!ahahah... mmg memiluka hati ini... tp aku ttp rileks jew.. hahahah(tipoo doe)... mmg keinginan utk on9 tuh sgt membuak2 di dlm diri kuh..

wh aku dh nak balik ke penang!!!! wo0t2!!!... what a relief... akhirnye kembali semula ke pangkuan UiTM diHatykuh!! ahahha...

i've been missing peNang a Lot... seriusly... damn much yoh.. missing all my dearest fwen n also my besties(NURUL NADIAH ZORBAHRIN) ahahha aku bg full name tros nok...ahakz!!!! yup she is sweetest thing ever in da world.. she's the one that will b on my side whether happy or sad.... very apprieciate it dear... thank You so much dear!!!
2 years of our frienships, banyak kenangan yg manis n also yg busook pn ade gak.... mcm2 la yg nk dgambar kan tp xmgkn coz 2 tahun tu lme bai... serius... nad n mim telah lalui byk mse dgn KETAWA, GELAK, MEMEKAK bersama.... kami xpeduli ape org nak kte coz... what the heck?? kami xkacau kamoo so plizz BACK OFF hahahha.... kami sgt keji n suke mengebang kadang2... tp hati kami mulia pada setiap mse... [hidung nad kembang] ahahahahah..... me n nad is a perfect couple coz kami saling melangkapi antara satu same lain [kami bukan lessy c(:].... kami saling memback up antara satu sama lain n also nad jgak dh knal sgt perangai aku n akupon sme gak dh taw perangai die.. so kdg2 rse mcm bersalah jew bile nk tpu ke or nk kelentong doe.. she can sense it... tu yg cuak tuh.... tp bgus gak.. xde la aku wat jahat slaloo.. ahhahaha... thx nad!!! nad,nad, ko taw x yg kite akn habis kan satu sem ni same2 lagik.... so aku harap kite still mcm dulu k... no changes.. n also sowie la kalu perangai aku ni keji sket kadang2.. tp aku syg ko la nok.. no matter what happen thank you so damn much!!! u r also am good listener n also ko selalu suh aku RILEX... n im quite rilex when u say that to me dear!!!
aku nk ko sentiase d samping aku yek biler kt png nnti... ahahhaha... sowie la kalu care aku ckp ni mcm lessy... tp tu la hakikat nyew nad... ko tuh pntg dlm hidoop aku.... kt png pon kite akn dook serumah n aku harap kite saling bantu membantu larh kn.. huhuhu... skema gilew... ye la dok umah sewa kot... harap kite dpt cope la dgn suasana ruma sewa kayh...huhuhu... ahahahhaha..... pape pon u have support me a lot... thank you again... ahahahah...

2 comments:

fluffy pamelo said...

syabas!!!!
syabas!!!
teman temanku syameem n nad..
ap lah daya,teman baikku di ipoh..huhuhu..
jd xboleh la nk berkepit dgn die..
nangis sowg2 la aku kt png tu T.T

Nurul Nadiah said...

hahahhahahah...
perghh...
aku ske btol post ko yg ni...
so inspired...
OMG!!!
i luv it...
whateva happen we alwyz be 2gether k...
looking forward 2 improve our f/ship...
ur alwyz be my besties...
juz remember it...
btw GEBANG is my middle nme..
hahahhahhah
undrstnd SYAMIM 'KEJI' JANNAH...
hahahhahah...
jgn marah haa....
heheheehhe...
sori r aku jrg dpt on9 dgn ko...
sokmo ade hal..
bnci btul la..
nnt nek tren...
kte memekak kt dlm 2 k..
hahahhahahah
nk bli big apple x???
hahahhahahhahahah
cm best je...
yummy...
chococino da best...
sdpnyer....
ok2...
aku chow dlu..
hit me when u free...
bye2 darl...